Hrbet 5 izdelkov.

Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov
 • Močan pas za hrbet in trebuh je namenjen pri bolečinah v spodnjem delu hrbta in pri šibkosti trebušnih mišic. S pasom dosežemo kompresijo na predelu abdomna in ledvenem predelu. Togi in udobni podporni plošči dajeta stabilno podporo spodnjemu delu hrbta.

  71,99 €
 • Odstranljiva ledvena blazina nudi podporo hrbtu, prilagodljivi trakovi pa dvig spodnjega dela abdomna. Odličen pri poškodbah ledvenega predela in mišičnih krčih.

  59,99 €
 • Prilagodljiv, lahek oporni pas iz zračnega materiala za celodnevno nošnjo. Podporne jeklene vzmeti se prilagodijo hrbtenici in nudijo čvrsto oporo ledvenemu delu.

  46,99 €
 • Močan pas za hrbet in trebuh je namenjen pri bolečinah v spodnjem delu hrbta in pri šibkosti mišic. S pasom dosežemo kompresijo na predelu abdomna in ledvenem predelu. Togi in udobni podporni plošči dajeta stabilno podporo spodnjemu delu hrbta, prav tako podpirata trebuh. Nastavitev je enostavna, gre za unikaten način zapiranja z eno roko.

  40,99 €
 • Izdelan za udobno nošenje. Neoprenski podporni pas se tesno prilagaja in s tem pomaga ustvariti trdno in čvrsto oporo vašemu hrbtu. Je zelo udoben in primeren za celodnevno nošenje. Uporabnikom dovoljuje, da ostanejo aktivni.

  34,99 €
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov